Ingredients /4 persones)
1/2 kg de cigrons que es posaran la nit abans en remull.
400 gr de conill de vedella.
150 gr de cansalada fresca
2 ossos de braó o puntes de pernil
2 ossos blancs
1 botifarra asturiana
1 xoriço asturià
1/4 pollastre
1/4 gallina
Patates
col
Pastanaga
Preparació:
Es posen tots els ingredients a l’olla. Els cigrons a sota i la resta a sobre. Omplir d’aigua fins d’alt. La col es fa a part i després s’afegeix.
Si és olla a pressió de les antigues, 1 hora de cocció, i si és de les ràpides, uns 20 minuts.
Un cop fet, es separa el brou de la resta i es fa una sopa de fideus...això al gust de cadascú. Com a segon plat es serveixen els cigrons on cadascú es posa oli d'oliva al gust, i la resta del "avío"o guarnició.
Les fotos estan fetes pel Dani i el Manu a Toledo. Moltes Gràcies!!!!!!
Un cop fet, es separa el brou de la resta i es fa una sopa de fideus...això al gust de cadascú. Com a segon plat es serveixen els cigrons on cadascú es posa oli d'oliva al gust, i la resta del "avío"o guarnició.
Les fotos estan fetes pel Dani i el Manu a Toledo. Moltes Gràcies!!!!!!
Per a tu Marga que gaudies dels plats de la teva terra, allà on siguis.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada