dissabte, 5 de novembre del 2011

COCIDO MADRILEÑO DE MARISA

Directament de Madrid i amb l'agraïment que es mereix us convido a provar aquest deliciós menjar pels dies de molt fred.

Ingredients /4 persones)

1/2 kg de cigrons que es posaran la nit abans en remull.

400 gr de conill de vedella.

150 gr de cansalada fresca

2 ossos de braó o puntes de pernil

2 ossos blancs

1 botifarra asturiana

1 xoriço asturià

1/4 pollastre

1/4 gallina



Patates

col

Pastanaga

Preparació:

Es posen tots els ingredients a l’olla. Els cigrons a sota i la resta a sobre. Omplir d’aigua fins d’alt. La col es fa a part i després s’afegeix.

Si és olla a pressió de les antigues, 1 hora de cocció, i si és de les ràpides, uns 20 minuts.
Un cop fet, es separa el brou de la resta i es fa una sopa de fideus...això al gust de cadascú. Com a segon plat es serveixen els cigrons on cadascú es posa oli d'oliva al gust, i la resta del "avío"o guarnició.

Les fotos estan fetes pel Dani i el Manu a Toledo. Moltes Gràcies!!!!!!




Per a tu Marga que gaudies dels plats de la teva terra, allà on siguis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada