Ingredients (4 persones):
400 gr de bacallà
250 gr de patates
12 pebrots del piquillo (de DO de Lodosa es una bona marca)
25 gr de mantequilla
6 grans d’all
50 gr de nata líquida
400-500 gr d’espinacs congelats
Preparació:
Posar el bacallà ja remullat (es pot comprar ja remullat) en una cassola Robert d’aigua freda. Quan arrenqui a bullir retirar. Deixar tapat fora del foc uns 12 minuts. Escórrer i fer-lo petit.
Pelar i tallar les patates a trossos petits, posar al foca amb aigua freda i sal i coure uns 12-15 minuts. Passar pel passapurés i carrejar amb el bacallà.
Fondre la mantequilla en una paella i fregir dos grans d’all picats. Quan estiguin daurats afegir a la barreja de bacallà i patata. Afegir la nata líquida, lligar i comprovar de sal. Farcir els pebrots i reservar.
Coure els espinacs "al dente" amb força aigua bullint i sal (que es desfaci el gel i treure). Saltejar-los amb una mica d’oli i 1 gra d’all picat.
Escalfar oli en una paella i fer la resta de grans d’alls molt a poc a poc, per perfumar l’oli: quan estiguin daurats, retirar-los i reservar.
Per la presentació es posa un fons d’espinacs al plat i els pebrots farcits pintats amb l’oli perfumat. Decorar amb les làmines d’all. Servir calent
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada