dijous, 3 de novembre del 2011

PEBROTS DEL PIQUILLO AMB BRANDADA DE BACALLA

Ingredients (4 persones):

400 gr de bacallà

250 gr de patates

12 pebrots del piquillo (de DO de Lodosa es una bona marca)

25 gr de mantequilla

6 grans d’all

50 gr de nata líquida

1 dl de llet

400-500 gr d’espinacs congelats

Preparació:

Posar el bacallà ja remullat (es pot comprar ja remullat) en una cassola Robert d’aigua freda. Quan arrenqui a bullir retirar. Deixar tapat fora del foc uns 12 minuts. Escórrer i fer-lo petit.

Pelar i tallar les patates a trossos petits, posar al foca amb aigua freda  i sal i coure uns 12-15 minuts. Passar pel passapurés i carrejar amb el bacallà.

Fondre la mantequilla en una paella i fregir dos grans d’all picats. Quan estiguin daurats afegir a  la barreja de bacallà i patata. Afegir la nata líquida, lligar i comprovar de sal. Farcir els pebrots i reservar.

Coure els espinacs "al dente" amb força aigua bullint i sal (que es desfaci el gel i treure). Saltejar-los amb una mica d’oli i 1 gra d’all picat.

Escalfar oli en una paella i fer la resta de grans d’alls molt a poc a poc,  per perfumar l’oli: quan estiguin daurats, retirar-los i reservar.

Per la presentació es posa un fons d’espinacs al plat i els pebrots farcits pintats amb l’oli perfumat. Decorar amb les làmines d’all. Servir calent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada