Es poden trencar però queden igualment delicioses!!!
Ingredients:
60 castanyes de tamany gran i sense visites.
4 gots de sucre (el got que sigui de ¼ de litre)
4 gots d’aigua
pell de llimona
1 branca de vainilla
4 o 5 estrelles d'anís

Preparació:
Es treu l'escorça a les castanyes (millor fer el tall per la part més plana). Posar-les en una cassola amb aigua freda i fer-les bullir, no massa fort, uns 15 minuts.


Preparar un almívar amb la mateixa quantitat d’aigua que de sucre, la pell de la llimona (sense pell blanca, ja que dona un gust molt desagradable), una branca de canyella, una branca de vainilla i les estrelles d’anís.
Ha de coure molt a poc a poc uns 30 minuts.

Quan es refredi, es torna a escalfar i es deixa bullir uns 5 minuts. Aquest procés s’ha de repetir de
Un cop fet tot aquest procés, treure del foc i posar-les en una safata de forn amb sil-pat, separar-les i posar al forn. Aquest estarà ja calent sols a baix i es sequen uns 20 minuts. Treure, refredar i llestes per menjar.
Es poden guardar en pots de vidre.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada