Plaques de lasagna precuinades
1 ceba
1 pot de tomàquet natural triturat
Foiegras al gust (jo poso una mica menys de la meitat d'un pot gros de la Piara)
Sal, pebre i orenga
Beixamel: llet, farina, oli, mantequilla, sal, pebre i nou moscada. Les quantitats variaran en funció de si es vol més líquida o no. Jo faig ¾ de litre de llet i uns 150 gr de farina,per que ens agrada líquida. Queda molt bé amb el termomix
Preparació:
Fer un sofregit amb la ceba molt petita i la pastanaga a trossets (opcional). Afegir la carn picada i sofregir a foc lent. Afegir una mica de foiegras i després el tomàquet natural triturat. Salpebrar i posar una mica de sucre per que no es noti l’acidesa del tomàquet i una mica d’orenga.
Que vagi fent xup.xup i deixar reposar.
Posar en una safata de forn les plaques de lasagna, el farcit i anar fent pisos fins acabar amb una de pasta . Cobrir amb beixamel i força formatge ratllat.
Es pot fer el farcit amb la recepta de Ragú
biiiiennnnnn!!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminagràcies guapa