Ingredients
150gr mantega
150gr xocolata de cobertura
150gr sucre
150gr magdalenes de bona qualitat.
4 ous
Preparació:
- Pre escalfar el forn a uns 180ºC dalt i baix.
- Untar el motlle amb mantega.
- Desfer la mantega i la xocolata al microones.
- Batre els ous amb el sucre i després barrejar-ho amb la mantega i la xocolata.
- Afegir-hi les magdalenes esmicolades.
- Posar-ho tot al motlle i al forn. El vaig controlant amb un punxó llarg, fins que queda fet. Uns 3/4 d'hora. Si es fa massa per sobre, tapar amb paper de plata.
- Li poso sucre glaç per sobre.
I COM A PASTÍS D'ANIVERSARI QUEDA BONÍSSIM!!!!
UNA VARIANT, PODEN SER LES MADALEBROWNIES(idea de la meva filla Maria)
UNA VARIANT PER NADAL
Bonissim!!!!
ResponEliminaEn dono fe!!!
ResponEliminammmmmm!!! nyam nyamm!! dono fe de que està moooollt bo!
ResponElimina