dilluns, 10 d’octubre del 2011

FRICANDÓ

Ingredients per 5 persones:

Carn per a fricandó de 500gr a 3/4 de kg


1 Ceba

2-3 Tomàquets vermells de pera

Nou moscada, sal,  1 branca de canyella

Oli

1 cullaradeta de Farina (de postre)

Bolets (rovellons, moixernons...). 

Picada d’all i julivert i una galeta Maria. Es pot fer amb ametlles torrades


Preparació:

Es sala la carn i s’enfarina. Es fregeix volta i volta en bastant d’oli i es reserva.

A la mateixa cassola i sense tirar l’oli, fer el sofregit amb ceba i tomàquet ratllat. 

Posar la carn, la branca de canyella, nou moscada i cobrir amb aigua. Es pot posar 1 pastilla d’avecrem. (Jo no li poso)

Quan la carn està quasi feta, comprovar de sal i tirar els bolets i la picada. El suc ha de quedar espès. Si no és així, es barreja una mica de suc amb farina i així espessarem la salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada