Ingredients: (4 persones)
500 gr de cigrons (poden ser de pot)
1 tira de cansalada viada de bona qualitat
500 gr d'espinacs
1 tomàquet ratllat
1 ceba
2 alls
ous durs
sal i oli
Preparació:
En una cassola amb oli, posar la ceba tallada i enrossir. Afegir el tomàquet, els alls tallats petits i la cansalada tallada també petita. Enrossir i afegir els cigrons i els espinacs.
Afegir una mica d'aigua o del suc dels cigrons si s'han bullit abans i una mica del suc de bullir els espinacs. Coure la barreja.
Es pot acompanyar amb ou dur tallat a cuarts o petit per sobre.
Si es fan servir cigrons secs, deixar en remull un dia abans amb aigua i bicarbonat. Fer-los bullir de pressa per que si s'atura el bull queden forts.
És un plat que també es pot fer amb bledes.
Jo el faig amb bledes i queda boníssim!!!!
ResponElimina