També es poden fer de salmó, bacallà, afegir gambetes...
Les fotos corresponent a bunyols de bacallà
Ingredients:
2 ous
2 rodanxes de lluç, congelat o fresc
100gr de farina
50 ml de llet
1 culleradeta de café de llevat tipus Royal
julivert fresc (opcional)
oli d'oliva
sal i pebre
Preparació :
- Descongelar el peix si no és fresc. Escalfar aigua amb una mica de sal i posar el lluç a bullir uns 2 minuts per que no es desfaci.
- Si es fa amb bacallà, dessalar-lo i un cop escorregut seguir els mateixos passos, pero sense bullir.
- Esmicolar el peix.
- Batre els ous amb una mica de sal i pebre, amb la llet i el julivert picat.
- Afegir la farina i el llevat i barrejar. Incorporar el peix.
- Fregir els bunyols en força oli calent.
Als meus fills els hi encanten!!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada