dissabte, 13 de juny de 2015

POUND CAKE DE LLIMONA I FORMATGE


Seguint fidel a la Bea Roque, un nou pound del seu últim llibre "Delicias para compartir"

Ingredients:

- 175 gr de mantequilla
- 100 gr de formatge Philadelphia
- 200 gr de sucre
- 3 ous
- 175 gr de farina
- 50 gr de midò de blat de moro (Maizena)
- 1/2 culleradeta de llevat tipus Royal
- 1/4 de culleradeta de bicarbonat
- 1/4 de culleradeta de sal
- la pell d'una llimona ratllada

Preparació:

- Escalfar el forn dalt i baix a 175ºC
- Untar amb mantega o spray antiadherent un motlle de cake allargat
- Tamitzar la farina, la Maizena, el llevat, el bicarbonat i la sal


- Batre la mantega i el formatge. Després afegir el sucre i batre fins que tots els ingredients quedin ben integrats.




- Afegir un a un els ous una mica batuts a velocitat baixa si ho feu amb un robot. No incorporar el següent fins que l'anterior estigui totalment batut.

- Afegir la pell de llimona ratllada


- Finalment incorporar la farina en dues vegades.Batre  fins que estiguin tots els ingredient ben barrejats

- Abocar la barreja en el  motlle


- Fornejar uns 55' fins que al punxar-lo surti el punxó ben  net.

- Deixar refredar uns 15' dins el motlle. Després  desmotllar i deixar refredar totalment en una reixa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada