diumenge, 12 d’octubre de 2014

COCA DE MARBRE



Amb alguna variació aquest pa de pessic és del blog webos fritos.

Ingredients:

- 100 gr de mantequilla a temperatura ambient.
- 200gr de sucre
- 4 ous
- 100 gr de llet
- 250 gr de farina
- un polsim de sal
- 1 sobre de llevat tipus Royal (impulsor químic)
- 15 gr de cacao tipus Valor

Preparació:

- Pre-ecalfar el forn a uns 180ºC dalt i baix
- Batre la mantequilla uns dos minuts amb el globus de la KA. Si no, amb una batedora.



















- Afegir el sucre i batre.

- Sense parar de batre anar afegint els ous.



- Incorporar la llet i segir batent un minut més.




- Tamitzar la farina , el llevat i la sal i incorporar-ho a la barreja. Lo just perque quedi integrat, batent amb la pala.



















- Separar la meitat de la massa i afegir el cacao.Remenar bé.


- En un motlle allargat de cake folrat amb paper sulfuritzat, posar una mica de massa amb xocolata, després la de sense i acabar amb la de xocolata. Amb un punxó, fer unes onades que donaran la sensació de marbre un cop cuit.





- Fornejar uns 40-50'.



3 comentaris:

  1. Ha de ser molt bona, em recorda a la coca cebra que la Marina va fer ahir, però en versió plum cake, a veure si jo també te la puc copiar aquest cap de setmana perque a casa agradarà molt! Un petó maca

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  2. Les coques marbrejades em recorden la meva infantesa! Petonarros!

    ResponElimina