diumenge, 21 d’octubre de 2012

CROUTONS


La paraula crouton  es deriva del francès croûte, que significa "escorça". 
La majoria de la gent considera el crostons com a  petits cubs, però en realitat pot ser de qualsevol mida, fins a un segment molt gran.
Serveixen per acompanyar  sopes i amanides


Ingredients:

15 llesques de pa sec

1/4 tassa de mantega fosa

2- 3 culleradetes de sal d'all (opcional)

Preparació:
 
Precalentar el forn a 175 graus C.

- Treieu les crostes de les llesques de pa sec. Pintar el pa pels dos costats amb mantega fosa.
- Tallar les llesques de pa en cubs petits.
- Posar la sal d'all (si ho desitja)i col.locar els cubs en una safata per enfornar sense greixar.
a 175 º C  durant uns  15 minuts o fins que estiguin daurats.
- Deixar  que es refredi. Guardar en un recipient amb tapa o bossa de plàstic.
- Servir en sopes o amanides.

També es poden sofregir lleugerament en una paella amb una mica d'oli o mantega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada