La paraula crouton es deriva del francès croûte, que significa "escorça".
La majoria de la gent considera el crostons com a petits cubs, però en realitat pot ser de qualsevol mida, fins a un segment molt gran.
Serveixen per acompanyar sopes i amanides
Ingredients:
15 llesques de pa sec
1/4 tassa de mantega fosa
2- 3 culleradetes de sal d'all
(opcional)
Preparació:
Precalentar el forn a 175 graus C.
- Treieu les crostes de les llesques de pa sec. Pintar el pa pels dos costats amb mantega fosa.
- Tallar les llesques de pa en cubs petits.
- Posar la sal d'all (si ho desitja)i col.locar els cubs en una safata per enfornar sense greixar.
a 175 º C durant uns 15 minuts o fins que estiguin daurats.
- Deixar que es refredi. Guardar en un recipient amb tapa o bossa de plàstic.
- Servir en sopes o amanides.
També es poden sofregir lleugerament en una paella amb una mica d'oli o mantega.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada