dimecres, 16 de novembre de 2011

PUDING DE TONYINA

Ingredients:

6 ous
3 llaunes grosses de tonyina o 6 de petites (de 80 gr)
3 cullerades de maionesa
1 got de crema de llet
2 llesques de pa de motllo
sal i pebre
25 gr mantequilla pel motllo
pa ratllat

Preparació:

Es trituren tots els ingredients. Penseu en escòrrer bé la tonyina.
En un motllo tipus "cake" es posa mantequilla i una mica de pa ratllat. S'afegeix el triturat i es posa al forn al bany maria a 225 graus 1 hora aproximadament (dependrà del forn). Punxar per veure si està fet.
Deixar reposar uns 15 minuts i desmotllar un cop fred.
Variant: es poden afegir gambetes, fer-lo de cranc, de peix....

Mireu que maco queda guarnit per la meva amiga Nat!!!!


2 comentaris:

  1. Nena!! Que super bo ha d'estar, aquest me l'apunto que el faré!!! Ja et contaré!
    MUAKK!!!
    Natàlia

    ResponElimina
  2. Boníssim!!! Ha tingut molt d'èxit!!! Muakk!!
    Nat.

    ResponElimina