Ingredients:
- 1 pastanaga
- 1 patata
- 1/2 tall d'api
- 1 carbassó
- 1 porro
- 1/2 carbassa
- un grapat de mongeta verda
- un parell de fulles de bleda
- 2 tomàquets
- cansalada biada
- 100 gr de mongeta blanca (ja cuita)
- un grapat de pasta (fideus, conxes....)
- oli d'oliva
- 1 litre i mig d'aigua
Preparació:
- Rentar i pelar totes les verdures a trossets petits. El tomàquet l'escaldem per pelar-lo amb facilitat
- En una olla gran hi posem oli d'oliva per sofregir el porro uns 6' amb la cansalada tallada a tires fines
-Afegir la resta de les verdures i anar sofregint fins que es dorin.
- Afegim les mongetes i un lite i mig d'aigua i deixem coure uns 30' a foc baix i l'olla tapada. Despres afegim el tomàquet i la pasta.
Salpebrem i deixem coure amb l'olla tapada uns 25' més removent de quant en quant.
-
- Un cop feta posar formatge parmesà per sobre i acompanyar amb unes torrades fetes a casa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada