diumenge, 8 d’octubre de 2017

MINESTRONE



La minestrone és una sopa italiana que permet moltes variacions segons gustos dels comensals. Després de llegir-ne moltes he fet la meva, amb verdures de temporada. Requereix el seu temps ja que és molt entretinguda però és un plat molt complert amb pasta, llegums i verdures.

Ingredients:

- 1 pastanaga
- 1 patata
- 1/2 tall d'api
- 1 carbassó
- 1 porro
- 1/2 carbassa
- un grapat de mongeta verda
- un parell de fulles de bleda
- 2 tomàquets
- cansalada biada
- 100 gr de mongeta blanca (ja cuita)
- un grapat de pasta  (fideus, conxes....)
- oli d'oliva
- 1 litre i mig d'aigua

Preparació:

- Rentar i pelar totes les verdures a trossets petits. El tomàquet l'escaldem per pelar-lo amb facilitat







- En una olla gran hi posem oli d'oliva per sofregir el porro uns 6' amb la cansalada tallada a tires fines

-Afegir la resta de les verdures i anar sofregint fins que es dorin.








- Afegim les mongetes i un lite i mig d'aigua i deixem coure uns 30' a foc baix i l'olla tapada. Despres afegim el tomàquet i la pasta.
Salpebrem i deixem coure amb l'olla tapada uns 25' més removent de quant en quant.

- Un cop feta posar formatge parmesà per sobre i acompanyar amb unes torrades fetes a casa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada