Aquest pastís seria una versió de l'empanada gallega però amb pasts de full.
Ingredients:
- 2 làmines de pasta de full rectangular
- 1 ceba
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 2 ous
- 2 llaunes tonyina en oli
- 1 ou batut per pintar el pastís
Preparació:
- Sofregir a foc lent les verdures tallades a juliana i salpebrades.
- Bullir els ous fins que estiguin durs i deixar refredar.
- Un cop escorregudes, barrejar la verdura amb la tonyina (escorreguda) i l'ou picat.
- En una safata de forn amb paper sulfuritzat, posar una de les làmines i a sobre estendre el
farcit,
- Tapar amb l'altre làmina i tancar bé els costats. Fer uns tallets per sobre i un foradet al mig perquè surti el vapor i pintar amb ou batut.
- Posar al forn pre escalfat a uns 180ºC i coure fins que estigui dorada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada