dissabte, 13 de juny del 2015
CONILL GUISAT
Ingredients (3-4 persones)
- 1 conill tallat a vuitens
- 1 ceba
- 2 o 3 alls
- 2 - 3 tomàquets madurs
- 1/2 got de brandy
- 1 fulla de llorer
- sal i pebre
- oli d'oliva
- aigua
Preparació:
- En una cassola o paella grossa escalfar l'oli. Salpebrar el conill i saltejar.
- Afegir la ceba tallada a trossos grossos, els tomàquets pelats i a quarts i els alls sencers i pelats.
- Sofregir uns 5' i afegir el brandy. Flambejar i quan s'apagui afegir el llorer.
- Tirar un got d'aigua i que vagi coent a poc a poc. Si es queda sense aigua es pot afegir un altre got fins que el conill estigui fet (uns 3/4 d'hora)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Avui faré el conill, em sembla fácil i segur molt bo
ResponElimina