dimecres, 6 d’agost del 2014
CAKE DE PINYA
Ingredients (per un pa de 750 gr)
- 5 ous
- 1/2 cullerada sopera d'oli de girasol
- 1 polsim de sal
- 165 gr de sucre
- 1 sobre de sucre avainillat
- 1 i 1/2 cullerades soperes de rom o brandy
- 230 gr de mantequilla
- 330 gr de farina tot ús
- 340 gr de farina integral
- 2 i 1/2 cullerades de les de café de llevat sec de forner
- 75 gr de fruites confitades ( jo he posat pinya dessecada)
Preparació:
- Posar tots els ingredients a la panificadora i programa 14 (el programa pels brioixos)
-Pels que el feu a mà, pastar tots els ingredients i quan estiguin ben incorporats, posar en un motlle i deixar llevar fins que dobli el seu volum.
Posar al forn fins que estigui fet.
Treure i deixar refredar.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Aquest brioix de pinya el tastava ara mateix...amb un batut ben fresquet ha de ser el millor sopar del món mundial! Petons!
ResponEliminaSi que ho esta si!!!!
Elimina