dilluns, 14 de juliol del 2014
BUNDT CAKE D'ESPECULOS
Un altre bundt de la Bea Roque. Aquest bundt però, té una consistència més semblant a una coca i no és tant esponjos.
La fotografia s'assembla al bundt de xocolata negre perque és el mateix motlle!!
Ingredients (un bundt d'uns 25 cm):
- 280 gr. farina
- 55 gr. cacau en pols (jo vaig fer servir Valor)
- 1 cullerada de llevat quimic tipus Royal
- 1/2 culleradeta bicarbonat sòdic
- 125 gr. mantega
- 300 gr. sucre
- 2 ous
- 250 gr. nata agra ( si no es té nata agra es pot fer amb crema fresca i una mica de llimona)
- 125 ml. llet
- 2 culleradetes pasta d'especulos (Es tracta d'una barreja de canyella, nou moscada, clau, gingebre en pols, cardamom i pebre blanc .
- 100 gr. gotes de xocolata
Recordeu que les mides son de les culleres americanes.
Preparació(amb la KA) :
- Preescalfar el forn a 170 º
- Tamitzar la farina, el cacau,el llevat i el bicarbonat. Reservar.
- Batre amb la pala a velocitat mitjana la mantega i el sucre fins que la barreja blanquegi i quedi esponjosa.
- Afegir els ous un a un, a velocitat baixa. No afegir el següent fins que l'anterior estigui totalment integrat.
- A velocitat baixa afegir la meitat de la la farina i batre. Afegir la nata agra barrejada amb la llet i l'extracte d'especulos.
- Acabar d'afegir la farina sense barrejar massa, només fins que estigui incorporada. Tenir la precaució que tota la massa quedi d'un color uniforme.
- Finalment afegir les gotes de xocolata i barrejar suaument fins que estiguin repartides.
- Untar el motlle bundt de 25 cm. amb mantega o sprai.
- Abocar la barreja en el motlle i allisar la superficie.
- Enfornar aproximadament uns 45-55 minuts, o fins que al punxar surti totalment net.
- Deixar refredar en el motlle 10 minuts.
- Passat aquest temps desemmotllar boca a baix i deixar refredar sobre una reixeta.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Núria...t'estàs fent una experta en bundts...t'ha quedat genial...que tremoli la Bea!!! Petons!
ResponEliminaQue bona!!!! Gracies pero segur que no!!!
Elimina