dilluns, 14 de juliol del 2014
BOLES DE CIGRONS
Adaptant una recepta de l'Ada Parellada aquestes boles de cigró faran la delícia dels grans i els petits s'acostumaran al gust dels cigrons.
Ingredients (12-14 boles):
- 400 gr de cigrons cuits
- 1 ceba petita
- 1 ou
- pa ratllat
- farina
- sal i oli d'oliva
- olives negres i sèsam (opcional). Jo no ho he posat.
Preparació:
- Sofregir la ceba tallada i sofregir fins que quedi ben potxada.
- Triturar els cigrons i afegir a la ceba. Deixar refredar.
- Fer boles i passar per farina, ou batut i pa ratllat.
- Fregir en oli ben calent fins que quedin rosses.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
A Girona hi ha un lloc de kebabs on les preparen genials...ara, amb la teva recepta, no tinc excusa per no fer-les a casa! Petons!
ResponEliminaEl falafel de veritat porta mes especies pero aixi estan molt bones!
Elimina