Aquesta és una recepta de l'Alma Obregon amb alguna variació i la veritat és que van dir que estaven molt bones (no va quedar-ne ni una)!
Ja sabeu que per les meves al.lèrgies jo no les vaig provar (per les traces i tot això....)
Ingredients (més de 30):
- 2 ous
- 140 gr de sucre
- 115 gr de farina
- 120 gr de mantequilla
- 2 cullerades soperes i mitja de cacao en pols (jo vaig utilizar Valor)
-1 culleradeta de Royal (de les de café)
- 60-70-ml de llet
- 6 cullerades soperes d'oreo triturades o ratllades (unes 8 galetes)
Preparació:
- Pre escalfar el forn dalt i baix a uns 60ºC
- Tamitzar la farina, el llevat el cacao i les oreo triturades (jo ho he fet amb la thermomix, però les podeu ratllar). Reservar.
- Batre el sucre amb la mantequilla fins aconseguir una textura cremosa.
- Afegir els ous, anant en compte de no posar l'altre fins que el primer estigui ben incorporat.
- Afegir la meitat de la barreja de farina i cacao, una mica de llet, barrejar i afegir la resta de farina i de llet. Vaja, fer-ho en dues vegades!
- Repartir la barreja en els motllos amb una mànega pastissera o cullera i fornejar uns 12'.
- Treure del forn i deixar refredar.
Sols s'ha de batre, afegir una mica més de polsim d'Oreo i deixar refredar a la nevera (en una mànega pastissera) fins el moment de fer la decoració.
Si el voleu fer vosaltres podeu anar aqui.
I el resultat!
Mmmmmm....i que bé s'aguanten aquestes càpsules sense motlle d'enfornar a sota! Han de ser de molt bona qualitat! Petons!
ResponEliminaSemblen boníssims, Núria! I aquest frosting d'oreo sí que m'agrada!!
ResponEliminammm que rico. Me hao seguidora desde ya y te invito a que te pases por mi blog, un besazo desde
ResponEliminahttp://lospastelitosdebea.blogspot.com.es/
Voy ahora mismo!!!
Elimina