Després de comprar a Culinarium un motlle per a tallar bastonets, no vaig tenir altre remei que fer-ne!
Quan els vaig treure a taula van volar en un pis-pas!!!
Fàcils de fer, gustosos, cruixents i amb una olor que enamoren!
Ingredients:
- 200 gr de farina de força
- 100 gr de formatge parmesà en pols
- 100 gr d'aigua
- 10 gr de llevat fresc
- 30 gr d'oli d'oliva 0'4º
- 1 culleradeta (de les de café)de sal
- 2 culleradetes d'orenga)
Preparació:
- Desfer el llevat en l'aigua tèbiai afegir l'oli. Remenar.
- Afegir la farina i començar a pastar amb les mans, doncs queda una massa molt densa.
- Un cop feta la massa afegir la sal, l'orenga i el formatge.
- Embolicar la massa en un paper film i deixar a la nevera uns 30' mínim perquè es refredi. Jo la vaig deixar pel dia següent i perfecte!
- Pre escalfar el forn a 200ºC. Estirar la massa ambel curró i tallar els palets amb el motlle. Si no en tenium doncs amb un ganivet o talla pizzes.
Coure uns 12-15' fins que estiguin rossets.
Núria, no m'ensenyis motlles...que ara ja tinc una altra cosa per posar a la llista de pendents de comprar! Petons i Bons Reis!
ResponEliminaÉs el que passa quan compres motlles nous... t'obligues a fer-los servir.
ResponEliminaEspero que els reis hagin estat generosos!
PTNTS
Dolça
Semblen deliciosos, Núria! Em guardo la recepta que els intentaré fer un dia d'aquests. Petons!
ResponEliminaUf, han d'estar molt bons.
ResponEliminaNo sabia que hi havia un motlle especial pels bastonets.
Moltíssimes gràcies per participar.
fa segles que vull fer bastonets! moltíssimes gràcies per participar. petonets
ResponElimina