diumenge, 27 d’octubre del 2013

BUTTERMILK

La buttermilk  és un producte làctic més líquid que la crema de llet i més àcida. 
 S'utilitza en pastissos, sopes... per donar esponjositat i potenciar el sabor. 
Encara no el venen a molts llocs i si no s'utilitza de forma continuada es pot fer a casa. 

Per 250 ml de buttermilk o sèrum de llet:

- 250 ml de llet
- 1/2 cullerada de suc de llimona

Preparació:

Elaborar el buttermilk posant la llimona a la llet i deixar-la 15' fins que s'utilitzi.

5 comentaris:

  1. Jo en faig sempre per preparar alguns cupcakes!!! Una abraçada Núria!

    ResponElimina
  2. Yo la hago batiendo nata hasta sacar mantequilla, con la mantequilla puedes hacer una cosa y con el buttermilk otra, sale redonda la operación, aunque si se usa batidora de mano requiere constancia con el brazo. Desde luego tu versión es más cómoda. Un besote.

    ResponElimina
  3. ideal per a intolerants a la lactosa, vegans i seguidors de la cuina energètica de la Montse Bradford!!! :-)

    ResponElimina