Ingredients:
Per la pasta brisa:
- 300 gr de farina
- 125 gr de mantequilla
- 70 gr d'aigua
- 1 culleradeta de café de sal
- 1 culleradeta de café de sucre
Pel farcit:
- 150 gr de bacon o pernil dolç
- 150 gr de formatge ratllat emmental
- 250 gr de llet
- 30 gr de mantequilla
- 30 gr de farina
- 1 culleradeta d'oli
- 3 ous
- 50 gr de nata líquida
- sal i pebre
Preparació:
Tot i que jo he preparat la massa amb la thermomix també es pot fer de manera tradicional.
Fer la pasta brisa:
- Posar tots els ingredients per fer la massa i programar 15'' a V 6. De manera tradicional, barrejar amb les mans
- Fer una bola i deixar tapada amb paper film 1 hora.
- Pre calentar el forn a 180ºC dalt i baix
Preparar el farcit:
- Tallar petit el bacon i reservar.
- Fer una beixamel amb la farina, la llet, la mantequilla, l'oli i una mica de pebre. Amb la TH son 4' a temperatura 90ºC i V 3.
- Un cop feta, afegir el formatge ratllat, els ous i batre uns segons energicament.
- Per últim, afegir la nata i remenar.
- Reservar
- Estirar la massa amb el curro i folrar un motlle. Punxar amb una forquilla
- Posar al forn uns 8' o 10'
- Treure del forn.
- Posar el bacon tallat petit i després la beixamel amb la resta d'ingredients barrejats.
- Coure uns 20'.
- 1 culleradeta d'oli
- 3 ous
- 50 gr de nata líquida
- sal i pebre
Preparació:
Tot i que jo he preparat la massa amb la thermomix també es pot fer de manera tradicional.
Fer la pasta brisa:
- Posar tots els ingredients per fer la massa i programar 15'' a V 6. De manera tradicional, barrejar amb les mans
- Fer una bola i deixar tapada amb paper film 1 hora.
- Pre calentar el forn a 180ºC dalt i baix
Preparar el farcit:
- Tallar petit el bacon i reservar.
- Fer una beixamel amb la farina, la llet, la mantequilla, l'oli i una mica de pebre. Amb la TH son 4' a temperatura 90ºC i V 3.
- Un cop feta, afegir el formatge ratllat, els ous i batre uns segons energicament.
- Per últim, afegir la nata i remenar.
- Reservar
- Estirar la massa amb el curro i folrar un motlle. Punxar amb una forquilla
- Posar al forn uns 8' o 10'
- Posar el bacon tallat petit i després la beixamel amb la resta d'ingredients barrejats.
- Coure uns 20'.
Boníssima aquesta quiche, t'ha quedat fabulosa!!!
ResponEliminaPetons!!
I a més estava boníssima!
EliminaNúria t'ha quedat fantàstica, i amb la pasta brisa casolana i tot! Això és de 10!!!! Una abraçada!
ResponEliminaGracies Monica! Ets molt generosa!!!
Elimina