dijous, 23 de maig del 2013
PASTA BRISA
La pasta brisa o també anomenada "masa quebrada" és un tipus de massa que es fa servir per quiches, i pastissos dolços o salats.
Quan ñ'enfornem, es torna dura i es trenca facilment. D'aqui el seu nom que pro´vé del francés "brisée".
és una massa que no s'ha de pastar molt perquè quedaría dura.
Per dos motllos de 28cm
Ingredients:
- 300 gr de farina
- 125 gr de mantequilla
- 70 gr d'aigua
- un culleradeta de sal
- una culleradeta de sucre
- Pastar i deixar reposar 1 hora a la nevera, avans de folrar el motllo.
Si es vol fer per un pastís dolç, se li afegeix una cullerada de sucre.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Jo també la faig a cas. I és que queda molt bona, oi? Encara que ho faci com a plat salat, sempre hi afegeixo la cullerada de sucre, per allò del contrast! Petons
ResponEliminaLa veritatves que mai l'he comprada! És fàcil de fer!
EliminaT'espera un premi al nostre blog, felicitats!!!
ResponEliminaMoltes gracies! Vaig a mirar!
Elimina