Gràcies a la Chelo de Cogollosde agua.blogspot.com.es per aquesta recepta, que jo he adaptat una mica, fent alguna variació.
Ingredients:
- 300 gr de farina de força
- 1 culleradeta de sucre
- 1 culleradeta de sal
- 10 gr de llevat fresc
- 80ml d'aigua
- 1 iogurt grec
- oli d'oliva suau
Preparació:
- Posar a la KA tots els ingredients i pastar a velocitat 2 amb el gantxo fins que es comenci a desengantxar de les parets.
- Afegir el llevat amb una mica d'aigua perquè es desfaci millor i seguir pastant.
- Pintar amb oli un recipient de plum cake.
- Escalfar el forn a uns 180ºC amb un pot amb aigua i un drap a dins perquè desprengui vapor.
- Donar una forma de barreta a la massa i deixar dins el motllo, tapat fins que dobli el seu volum (uns 30').
- Passat el temps, pintar amb una mica d'oli per sobre i posar al forn. Jo l'he tingut uns 45' dalt i baix. Després he posat sols abaix i l'he tapat amb paper de plata. Ha estat uns 45' més.
Al ser la primera vegada, em feia por que quedés cru!!!!
Aquí podeu veure el pot amb aigua i el drap |
M'agrada aquest nou pa, l'uilitzaré com a variació del pa de motlle. Moltes gràcies
ResponEliminaÉs força bo i amb olivada exquisit!
EliminaMolt bona idea aquest pa, Núria! Segur que és més cremós. I jo només he provat el pastís de iogurt, una altra recepta però també ben cremosa. Petons
ResponEliminaEs com un pa de viena però mes compacte! Es força bo!
EliminaSempre tinc iogurt grec a la nevera! O sigui que el podré provar en qualsevol moment! Una abraçada Núria!
ResponEliminaLa recepta original el fa amb iogurt normal però he variat i el resultat ha estat d'allò més bo!
ResponElimina