"Magdalenes" de
Xavier Barriga
"Brioxeria" de
Xavier Barriga
Larousse Gastronomique
El primer llibre que em
van regalar "Cocinar es facil" de la Montserrat Segui
"Sushifàcil"
Recetas para iniciarse en la cocina japonesa de Emi Kazuko
"Pasteles dulces y
salados" de Sophie Dudemaine
"Mamma Mia".
Recetas italianas e historias de cocina de Ctistina Bottari
"Los fogones de José
Andrés" Ed. Planeta
"Les postres de
l'àvia" d'edicions La
Magrana. És dels anys 80
"La cuina
salvavides" de la
Mireia Carbó
"La cuina que no
amoïna" de la Mireia
Carbó
"La cuina de la Barceloneta " de
Quim Marqués
"La cuina de l'àvia
Remei" de Remei Ribas
"La comida de la
familia " de Ferran Adria y el equipo de el Bulli
"L'àvia Remei talla
el bacallà" de Remei Ribas
"El gran libro de
los trucos de cocina" de Bernard Loiseau
"Cupcakes"
Magadalenas creativas de Ed. Juventud
"Cuinar per ser
feliç" de Carme Ruscalleda
"Cuina per solters.
Les millors receptes"d'Ismael Prados
"Cuina per solters.
La cuina de mercat" d'Ismael Prados.
Plats i secrets de l'Àvia Remei" de Remei
Ribas
Ostres, tens una boníssima biblioteca culinària! Una abraçada Núria!
ResponEliminaSiiiibes una passio!!!
Elimina