dissabte, 16 de març del 2013
ESTOFAT DE VEDELLA AMB CALÇOTS
Aquesta recepta ha sorgit per casualitat. Volia fer estofat i no tenia cebes pero si calçots!
Ho he probat i aqui està el resultat... boníssim!!!
Ingredients:
- 1/2 kg o 3/4 de carn de vadella a daus
- 2 patates grosses
- 6 calçots no massa gruixuts
- 2 tomàquets madurs
- 1litre de brou o aigua
- 1/2 branca de canyella
- 1 farcellets d'herbes
- 1 copa de brandy
- sal i pebre
- oli d'oliva
Preparació:
- Escalfar l'oli en una cassola i posar la carn. Salpebrar.
- Afegir els calçots, els dos tomàquets ratllats, la branca de canyella i el farcellet. Rostir una mica.
- Afegir la copa de brandy i deixar coure fins la carn estigui feta. Vigilar que la carn no s'enganxi.
- Tirar l'aigua o el brou i juntament amb les patates, guisar fins que estiguin fetes les patates.
- Deixar reposar.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada