Que no us faci enrere el nom!! És un dels pa de pessic més esponjosos que he provat i no té gust a cervesa.
Aquest és del blog Chocolate y pimienta.
- 3 ous
- 1/ 2 got de cervesa (125ml)
- 1/2 got d'oli de girasol (125ml)
- 280 gr de farina
- 200 gr de sucre
- 1 sobre de llevat Royal
Preparació :
- Escalfar el forn dalt i baix a 180ºC.
- Batre els ous i el sucre fins que estiguin escumosos.
- Afegir l'oli i la cervesa.
- Incorporar de mica en mica la farina i el llevat fins que quedi tot barrejat.
- Abocar en un motlle amb mantega i posar al forn uns 30'.
Com sempre, dependrà del forn. Anar controlant i punxant fins que estigui cuit.
Si es fa molt de dalt, el podeu tapar amb un paper de plata perquè no es cremi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada