UN ÈXIT ASSEGURAT!!!!
Ingredients:
- 1 kg de costelles de porc
- 1 got de vi blanc
- 1 cullerada sopera de salsa Perrins
- 3 grans d'all
- 1 cullerada sopera de ketchup
- 3 culleradetes de pebre vermell
- sal i pebre
Preparació:
Pelar i tallar els alls i posar al morter. Salpebrar i xafar fins que quedi una pasta.
Afegir el pebre vermell, la salsa de soja, la salsa Perrins, el ketchup i unes agulletes de romaní rentades.
Seguir xafant, afegir el vi i remoure bé.
Posar les costelles en una safata i regar-les amb la preparació anterior i remoure perquè quedin impregnades.
Tapar i deixar macerar un mínim de 3 hores a la nevera, anant removent de tant en tant.
En el moment de fer, escalfar el forn previament a 160ºC a dalt i baix.
Posar-les amb el seu adob en una safata per a forn i coure una hora. Després, pujar la temperatura a 200ºC i deixar-les de 20 a 30 minuts més fins que quedin daurades.
Un cop les vaig fer sense ketchup i queden també molt bones!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada