Ingredients:
- 110 gr de mantega a punt de pomada
- 200 gr de sucre moreno
- 1ou
- unes gotes d'essència de vainilla
- 165 gr de farina
- un polsim de sal
- 2 gr de llevat "Royal"
- 2 gr de bicarbonat
- 30 gr de cacao en pols
- 200 gr de boles de xocolata o xocolata picada
Preparació:
Escalfar el forn dalt i baix a uns 170ºC, sense aire.
Barrejar el sucre amb la mantega fins aconseguir una barreja cremosa.
Afegir l'ou i la vainilla. Barrejar bé.
En un altre recipient, barrejar la farina, la sal, el llevat, el bicarbonat i el cacao. Barrejar i afegir a la barreja anterior de sucre, mantega i ou. Remoure fins que quedi tot compactat.
Tapar i posar a la nevera uns 30 minuts
Treure la massa i fer unes boles que no cal que siguin uniformes. Tenir en compte que creixen una mica a lo ampla, però si s'enganxen es separen molt bé amb un ganivet.
Posar al forn uns 17 minuts (variarà segons el forn). quan estan fetes, han crescut i comencen a trencar-se per sobre, encara que toves.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada