diumenge, 22 d’abril del 2012
ARRÒS AMB LLAMÀNTOL
Ingredients (4-5 persones):
- 500 gr d'arròs
- 2 litres i mig de fumet de peix
- 1 sèpia
- 1 llamàntol
- oli
- 1 tomàquet
- 2 alls i julivert
Preparació:
Fer el fumet i mantenir-lo calent.
En una casssola de ferro colat fregir la sèpia a trossets petits amb la melsa que hi dona molt bon gust. Afegir el llamàntol i sofregir i el tomàquet ratllat. Donar unes voltes i tirar all i julivert. Sofregir una mica més sense que es cremi.
Tirar l'arròs i rossejar-lo, perquè com ha de quedar caldòs, així no es beurà tant de brou.
Afegir el brou bullint i deixar coure a foc viu uns 12 minuts. Rectificar de sal i deixar dos minuts més.
Servir de seguida, perquè encara que s'apagui el foc segureix coent-se.
Està deliciós. Jo l'he fet amb llamàntol vermell i tot el peix fresc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada