dissabte, 17 de març del 2012
PATATAS A LA RIOJANA
Ingredients (4 persones):
3 cullerades d'oli d'oliva verge
2 grans d'all pelats i picats
1 ceba petita
200 gr de xoriço de bona qualitat, tallat a rodanxes d'un cm (la quantitat al gust)
4 patates pelades i tallades a trossos d'uns 3cm
1 cullerada de pebre vermell
sal
Preparació:
Calentar l'oli a foc baix en una cassola. Afegir l'all picat i daurar.
Afegir la ceba tallada petita i caramelitzar-la. Ha de quedar daurada i per això comptar uns 20 minuts a foc baix.Si es poses fosca, afegir una cullerada d'aigua perquè no es cremi.
Després hio posarem el xoriço, daurar uns 2 minuts, i les patates, removent molt bé perquè quedin impregnades de l'oli. Coure uns 10 minuts.
Tirar el pebre vermell, la sal al gust, cobrir les patates d'aigua i bullir. Quan comencin a bullir, baixar el foc quasi al mínim i coure uns 20 minuts.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada