
500 gr de mongeta tendra prima
100 gr de formatge de cabra de rul.lo
100 gr de formatge parmesà en un tall
50 gr de pernil salat
panses sense pinyol
pinyons
Per a la vinagreta:
150 gr d'oli d'oliva

2 cullerades de mel
1 culleradeta de mostassa
sal
Preparació:
Netejar les mongetes i bullir en aigua i sal fins que estiguin tendres. Escòrrer i refredar en aigua i gel perquè quedin amb un verd més vistós. UN cop fredes, escòrrer un altre cop.
En un recipient, barrejar les mongetes amb el penil tallat a tires, el formatge de cabra esmicolat, les panses i pinyons.
Cada plat anirà acabat amb encenalls de parmesà per sobre.
Per la vinagreta, remenar tots els ingredients fins que quedi una barreja homogènia.
Variant
Jo faig una variant amb mongeta tendra, tonyina de llauna escorreguda i ou dur. Tot tallat petit i amanit amb una vinagreta amb sal, pebre negre, oli i vinagre de Módena
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada