Per varrejar productes més o menys líquids com els ous. Millor d'acer inoxidable.
Jo també el faig servir per aixefar algun aliment a la cassola, com la carn picada i queda molt bé.
Cassola, cassó i olla
Recipients per cuinar de diferents mides. Millor d'acer inoxidable.

De diferents formes, aquest estri amb el fons reixat s'utilitza per retenir partícules sòlides d'un líquid que s'ha d'utilitzar sense impediments.
Escorredora
Les de plàstic son molt còmodes i fàcils de netejar. Van molt bé per descongelar aliments.
Fusta per tallar
Semprà per tallar diferents ingredients i no embrutar ni fer malbé el marbre de la cuina. També estan disponibles de niló i perquè no es moguin es pot posar un drap humit a sota o un paper.

Ganivets
De forma i mida variables. Es recomana un per filetejar, de fulla punxeguda i prima; un per pelar, d'un gruix semblant i més curt;el de pa amb serrerta...
Got mesurador
Recipient de vidre i plàstic per mesurar sobretot líquids, encara que molts indiquen el pes de productes com l'arròs, el sucre o la farina.

Morter
De fang, pedra, marbre,...instrument imprescindible sobretot per fer picadesm amb l'ajut de la mà de morter.

Paella


Per agafar els aliments fregits o fets a la planxa
Xinés

Temporitzador
Per si us despisteu en el temps de cocció. Transcorregut un temps, sonarà l'alarma.


Que siguin de bona qualitat perque no es deformin.
Ratlladora
Hi ha de molts tipus però la de quatre cares són les més útils. Segons la forma dels seus dortints, s'obtindran els ingredients tallats de diferents formes. Hi ha de prims per la nou moscada, per exemple.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada