dijous, 23 de febrer del 2012

CUPCAKE DE CHOCOLATE

Ingredients:

175 gr de mantega
190 gr de sucre glas
4 ous (190 gr aprox)
60 gr de llet
100 gr de cobertura de xocolata
140 gr de farina
35 gr de fècula de blat de moro (Maizena)
10 gr de cacao en pols
8 gr d'impulsor (llevat Royal)

Amb el doble de Maizena, la recepta serveix per fer una Sacher

Preparació:

Barrejar la mantega tipus "pomada" (un cop treta de la nevera, posar 1 minut al microones en funció descongelar).
Afegir la cobertura fosa i després els ous i la llet atemperada.
Incorporar el llevat, la farina, la fècula i el cacao (tot tamisat).
Omplir els motllos i coure a 180ºC uns 20 minuts (depenent del tamany del motllo)

Es pot decorar amb trufa de xocolata i perles de xocolata i una cirera.

Si aquesta massa la congeles i la poses al forn amb motllos congelada, es fan coulants

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada