Ingredients ( 6 persones):
6 filets de bou d’uns 180-200 gr cadascú
12 tires fines de bacon ibèric
Espàrrecs verds (5 per cadascú)
6 llesques de pa de motllo
1 copa de vi d’Oporto
Nata líquida
Oli d’oliva
Boletes de pebre rosa
Sal Maldon
Sal i pebre
Puré de patata
Preparació:
Retallar les llesques de pa de motllo amb ajuda d’un motllo rodó. Torrar-les en una paella amb una mica de mantega. Reservar.
Rentar els espàrrecs i treure les parts mes dures. Coure en una cassola amb aigua bullint uns 7 minuts. Retirar i reservar.
Embolicar cada part del filet amb dos tires de bacon (traient les parts dures) i lligar amb fil de cuina.
Escalfar una paella amb una mica d’oli i fer els filets uns 2 minuts banda i banda. Salpebrar i posar en una safata que pugui anar al forn i fer-los fins al punt que agradi a cada convidat. Treure’ls i posar la sal Maldon i les boles de pebre per sobre. (recordeu treure el fil de lligar abans de servir)
Desglaceu el suc de la paella amb una mica d’Oporto i lligar amb nata líquida. Salpebrar i retirar.
Per la preparació del plat, posar el filet a sobre de la rodona de pa. Acompanyar amb puré de patates, els espàrrecs i ela reducció d’Oporto
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada