Ingredients ( 6 persones):
3 carbassons
3 patates grosses
300 gr de bolets de cardo
Formatge de cabra
2 grans d’all
Oli d’oliva
Sal i pebre
Per la vinagreta:
8 cullerades d’oli d’oliva
Una mica de suc de llimona
4 fulletes d’alfàbrega
Vinagre de Jerez
Preparació:
Rentar el carbassó i tallar-lo a rodanxes fines. Rentar les patates i fer-les bullir uns 30 minuts. Escórrer i deixar refredar. Després tallar-les a rodanxes.
Rentar els bolets i tallar-les. Fregir en una paella amb una mica d’oli i els alls picats, uns 4 minuts. Salpebrar i reservar.
Fer la vinagreta picant les fulles d’alfàbrega, sal i llimona. Afegir pebre i l’oli fins obtenir una emulsió.
Muntar els milfulls fent capes de patata i carbassó i acabar amb els bolets i el formatge de cabra. Gratinar al forn fins que es fongui el formatge. Amanir amb un fil de vinagreta i servir calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada