divendres, 30 de desembre del 2011

PASTÍS DE CARN DE L' IMMA

Ingredients:

1 ceba
1/2kg carn picada( 1/4 de porc i 1/4 de vedella)
2 tomàquets
Vi negre
Sal
Pebre
6 o7 patates
Formatge ratllat (jo compro 4 formatgesper a gratinar).
Per la beixamel:
Farina
Llet
Sal
Nou moscada
Mantega

Preparació:

Sofregir la ceba picada. Quan esta daurada afegim la carn picada, sal i pebre i ho deixem coure tot fins que la carn sigui cuita.
Posem un tomaquet ratllat o 2 i li donem unes voltes. Per acabar, un raig de vi negre i deixem que s'evapori.
Per la cobertura, bullim les patates amb pell una 1/2 h.
Quan estiguin fredes, les pelem i aixafem en una safata per anar al forn. Se li pot posar una mica de mantega per amorosir.
Fem una forma allargada ( com si fos un braç de gitano) i hi posem la carn al mig a lo llarg . Cobrim per sobre amb la patata.
Fem una beixamel i ho cobrim tot. Per acabar, posem per sobre el formatge ratllat .
Posar al forn a gratinar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada