diumenge, 1 de gener del 2012

MUSCLOS TIGRE de la Mª TERESA


Ingredients:

Musclos de roca

Ceba

Gambetes petites

Palets de surimi

Farina i llet per la beixamel

Sal i pebre

Preparació:

Obrir els musclos al vapor amb una mica d’oli. També es pot posar una mica de vi blanc.

Fer el sofregit amb la ceba tallada molt petita. Quan està caramel·litzada afegir tallat molt petit, les gambes, els palets de surimi i la carn dels musclos. Fer una mica més.

Tirar una cullerada de farina i llet i fer una beixamel. Es pot posar una mica del suc dels musclos i salpebrar.

Es farceixen les closques dels musclos i abans de servir, posar una mica de pa ratllat per sobre i gratinar.

La Laia, els fa fregits, amb una mica d'ou per sobre i a la paella amb oli calent. Els acompanya d'un "xupito" de crema de carbassa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada