Ingredients:
Musclos de roca
Ceba
Gambetes petites
Palets de surimi
Farina i llet per la beixamel
Sal i pebre
Preparació:
Obrir els musclos al vapor amb una mica d’oli. També es pot posar una mica de vi blanc.
Fer el sofregit amb la ceba tallada molt petita. Quan està caramel·litzada afegir tallat molt petit, les gambes, els palets de surimi i la carn dels musclos. Fer una mica més.
Tirar una cullerada de farina i llet i fer una beixamel. Es pot posar una mica del suc dels musclos i salpebrar.
Es farceixen les closques dels musclos i abans de servir, posar una mica de pa ratllat per sobre i gratinar.
La Laia, els fa fregits, amb una mica d'ou per sobre i a la paella amb oli calent. Els acompanya d'un "xupito" de crema de carbassa
Es farceixen les closques dels musclos i abans de servir, posar una mica de pa ratllat per sobre i gratinar.
La Laia, els fa fregits, amb una mica d'ou per sobre i a la paella amb oli calent. Els acompanya d'un "xupito" de crema de carbassa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada