dissabte, 5 de novembre del 2011

PÚDING DOLÇ

Ingredients:

coca que s'estigui quedant dura, magadalenes, pa...
4 ous
4 cullerades de sucre (si agrada més dolç afegir-ne més)
caramel
un got de llet

Preparació:

Esmicolar la coca i remullar-la amb la llet. Afegir els ous batuts i el sucre.
A part fer un caramel amb sucre i aigua i cobrir un moltllo pel forn. Afegir la barreja i posar al forn ja calent dalt i baix, al bay maria uns 30 minuts (veure Aclariments per saber com es fa). Punxar per a veure si està fet.
Apagar el forn i deixar refredar dins. El podeu tapar amb paper d'alumini perque no es cremi de dalt, ja que el forn continua calent i podríeu cremar-vos al treure el bany maria.
Es pot acompanyar amb nata.

Per fer el caramel, calentar sucre i una mica d'aigua a foc no molt alt i deixar que es vagi evaporant. Si ho remeneu molt es solidificarà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada