Ingredients (4 persones)
2 ous durs per persona
Foiegras no massa fort (a granel o del tipus La Mina )
200 gr Pernil del país
1 ceba
3 o 4 tomàquets ratllats
Formatge
Beixamel: llet, farina, oli, mantequilla, sal, pebre i nou moscada. Les quantitats variaran en funció de si es vol més líquida o no. Jo faig ¾ de litre de llet i uns 150 gr de farina,per que ens agrada líquida. Queda molt bé amb la thermomix
Preparació
Fer un sofregit de ceba i tomàquet a poc a poc, mirant de no cremar la ceba i que quedi caramelitzada. Afegir el foiegras (opcional), el pernil picat molt fi i els rovells dels ous.
Coure tot i farcir els ous.
Una 2a manera de fer-los:
- fer primer la ceba ratllada i caramelitzada, afegir el pernil picadet i una mica de tomaquet fregit. Coure uns minuts i afegir els rovells axafats. Farcir els ous
Cobrir amb la beixamel, posar formatge ratllat i gratinar
* Es poden fer també substituint el pernil per tonyina de llauna escorreguda ( comptar 2/3 llaunes per 8 ous).Quan els faig així, no els poso al forn. Els faig freds.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada