1 carbassó
2 cebes
1 albergínia
3 tomàquets vermells
300 gr de xampinyons
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
150 gr de formatge Emmental rallat
150cc d’oli
Sal i pebre
Preparació:
Rentar el carbassó, l’albergínia, els tomàquets i els pebrots i tallar-los molt fins. Pelar les cebes i tallar i netejar els xampinyons i laminar.
Posar oli en una safata que pugui anar al forn i posar una capa de carbassó. Salpebrar i posar mes oli. A sobre posar ceba, sal i més oli.
Després i per ordre, l’albergínia, oli i sal, els tomàquets, oli is al, els xampinyons, oli is al i els pebrots, oli is al.
Posar al forn escalfat a 190 graus Durant uns 35 minuts sols a baix, tirar per sobre formatge ratllat i coure 10 minuts més amb el gratinador encès.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada