Brou de Peix (el doble i una mica més que de fideus)
Gambes vermelles i escarmarlans (opcional)
Cloïsses i musclos
1 sèpia i la melsa
1 tomàquet ratllat
3 o 4 alls
Allioli
Preparació:
Per fer el brou: en una olla, posar el peix de roca i algun cap i espines de lluç i rap i fregir amb una ceba i un tomàquet tallats a trossos, sal i una fulla de llorer. Afegir aigua i deixar bullir uns 30 minuts.
A la paella ,sofregir la sèpia a trossets amb la melsa (li dona molt bon gust), les gambes i escamarlans si es posen, el tomàquet ratllat i els alls a làmines.
Afegir els fideus i rossejar fins que agafin color de torrats i així després quedaran drets. Tirar el brou i posar al forn uns 20 minuts.
Quan estan quasi fets tirar les cloïsses ja netes i obertes (vigilar que no tinguin sorra que et poden espatllar el plat).
Acompanyar amb allioli.
Ummmmmm!!! Que m'agrada la fideua, pero el problema es que nomes m'agrada a mi
ResponElimina