divendres, 23 de setembre del 2011

CANELONS


Ingredients per a 50/60 canelons:


½ kg de carn de vedella (que sigui tendre)

½ kg de carn de porc (llom)

½ kg de pollastre (cuixes)

300 gr de foiegras a granel que sigui suau

3 cebes

3 o 4 tomàquets

3 alls

1 copa de bourbon

3 ous

Sal i pebre

formatge ratllat

Pasta de caneló precuinada o no

Per 80 canelons jo poso ¾ kg de cada tipus de carn .

Amb 1 kg de cada surten uns 140 canelons aproximadament

Per fer la beixamel:
110 gr farina,
750 cl llet, sal i nou moscada
 una mica de mantequilla (les quantitats en funció de si agrada més o menys líquida)
 1 cullerada d'oli

Preparació:

Es fa el rostit amb tota la carn, amb les cebes i els tomàquets a trossos i pelats, els alls picats, la copa de bourbon. Es va fent  a poc a poc i mirant que no s’enganxi.

Un cop fet el rostit es passa pel passapurés o pel termomix, per que quedi ben picat. Afegir el foiegras i els ous batuts per amorosir la pasta.

Després fer els canelons













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada