½ kg de carn de vedella (que sigui tendre)
½ kg de carn de porc (llom)
½ kg de pollastre (cuixes)
300 gr de foiegras a granel que sigui suau
3 cebes
3 o 4 tomàquets
3 alls
1 copa de bourbon
3 ous
Sal i pebre
formatge ratllat
Pasta de caneló precuinada o no
Per 80 canelons jo poso ¾ kg de cada tipus de carn .
Amb 1 kg de cada surten uns 140 canelons aproximadament
Amb 1 kg de cada surten uns 140 canelons aproximadament
110 gr farina,
750 cl llet, sal i nou moscada
una mica de mantequilla (les quantitats en funció de si agrada més o menys líquida)
Preparació:
Es fa el rostit amb tota la carn, amb les cebes i els tomàquets a trossos i pelats, els alls picats, la copa de bourbon. Es va fent a poc a poc i mirant que no s’enganxi.
Un cop fet el rostit es passa pel passapurés o pel termomix, per que quedi ben picat. Afegir el foiegras i els ous batuts per amorosir la pasta.
Després fer els canelons
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada