diumenge, 10 d’agost del 2014

PREMI BON PREU ESCLAT


Bonpreu-Esclat entrega els premis del 15è Concurs de Cuina
Més de 450 persones d’arreu de Catalunya van assistir el 2 de juliol a la tarda a l’entrega de premis de la 15a edició del Concurs de Cuina Bonpreu-Esclat, coorganitzat amb la revista Cuina.
Com ja és tradició, s’ha comptat amb un jurat de prestigi format pel periodista gastronòmic i presentador del Tàpias Variades de Catalunya Ràdio, Pere Tàpias, que ha escollit els entrants; pel president de l’Institut Català de la Cuina, Xavier Mestres, que ha triat els millors primers plats; pel cuiner Pep Nogué, col•laborador de l’Espai del Consum de Bonpreu-Esclat i encarregat d’escollir els segons plats; i per la metge nutricionista i crítica gastronòmica Magda Carlas. 
Vaig rebre un mail certificant-me:
Li certifiquem que ha estat una de les guanyadores. Hi ha 203 persones que han estat sel·leccionades d’entre més de 7.000 receptes, entre aquestes 203 hi és vostè. Hi ha un premi principal per la millor recepta de cada categoria però tots els altres també tenen un premi. Concretament, consta d’un lot de productes relacionats amb el món de la cuina. Per altra banda, tots els assistents podran participar al sorteig de diversos regals durant l’acte. A més a més, la seva recepta també sortirà al llibre d’aquest any.

Jo vaig participar amb la meva recepta de "Filet de bou i espàrregs amb reducció a l'Oporto"

Malauradament no vaig rebre el primer premi de cap categoria però...

 L’acte va finalitzar amb el sorteig de 10 vals de 500 euros en compres als supermercats Bonpreu-Esclat, i jo vaig ser una d'elles.Moltes gràcies!

1 comentari:

  1. enhorabuena núria! 203 entre 7000 está la mar de bien! y los 500 euros en productos! vaya suerte! ahora, lo mejor de lo mejor, la receta publicada! qué bien! te lo mereces! un beso! nos vemos en el cole! carol

    ResponElimina