dissabte, 4 de gener de 2014

BASTONETS DE PA AMB FORMATGE I ORENGA




Després de comprar a Culinarium un motlle per a tallar bastonets, no vaig tenir altre remei que fer-ne!
Quan els vaig treure a taula van volar en un pis-pas!!!

Fàcils de fer, gustosos, cruixents i amb una olor que enamoren!


Ingredients:

- 200 gr de farina de força
- 100 gr de formatge parmesà en pols
- 100 gr d'aigua
- 10 gr de llevat fresc
- 30 gr d'oli d'oliva 0'4º
- 1 culleradeta (de les de café)de sal
- 2 culleradetes d'orenga)

Preparació:

- Desfer el llevat en l'aigua tèbiai afegir l'oli. Remenar.
- Afegir la farina  i començar a pastar amb les mans, doncs queda una massa molt densa.


- Un cop feta la massa afegir la sal, l'orenga i el formatge.


- Embolicar la massa en un paper film i deixar a la nevera uns 30' mínim perquè es refredi. Jo la vaig deixar pel dia següent i perfecte!

- Pre escalfar el forn a 200ºC. Estirar la massa ambel curró i tallar els palets amb el motlle. Si no en tenium doncs amb un ganivet o talla pizzes.
















- Posar en una safata de forn amb paper sulfuritzat i tirar per sobre la resta de formatge ratllat.

Coure uns 12-15' fins que estiguin rossets.





5 comentaris:

  1. Núria, no m'ensenyis motlles...que ara ja tinc una altra cosa per posar a la llista de pendents de comprar! Petons i Bons Reis!

    ResponElimina
  2. És el que passa quan compres motlles nous... t'obligues a fer-los servir.

    Espero que els reis hagin estat generosos!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Semblen deliciosos, Núria! Em guardo la recepta que els intentaré fer un dia d'aquests. Petons!

    ResponElimina
  4. Uf, han d'estar molt bons.
    No sabia que hi havia un motlle especial pels bastonets.
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  5. fa segles que vull fer bastonets! moltíssimes gràcies per participar. petonets

    ResponElimina