dissabte, 9 de febrer de 2013

SALAMI DE XOCOLATA




El salame de cioccolato és un postre d'origen italià que segons diuen es feia anys enrera en lloc dels ous de Pasqua. Actualment es menja tot l'any.
Gràcies Helena per l'idea!

Ingredients.

- 100 gr de sucre
- 300 gr de galetes tipus Maria
- 2 ous
- 50 gr de mantega
- 200 gr de xocolata negre fondant
- 2 cullerades de brandy (opcional)

Preparació:

- Fondre la xocolata al microones. Reservar.
- Batre el sucre amb la mantega a temperatura ambient.
- Batre els ous i afegir a la barreja de sucre i mantega.
- Incorporar la xocolata, el brandy i les galetes tallades a trossets. Barrejar tot junt amb una espàtula.
- En un paper sulfuritzat, abocar la barreja i donar-li forma allargada. Anar cargolant amb el paper i donar forma de salami.
- Embolicar amb el mateix paper i després amb paper de plata.
- Posar al congelador unes hores i després dexar a la nevera fins l'hora de menjar-lo.











1 comentari: