diumenge, 3 de febrer de 2013

GRATEN DE MACARRONS de Pierre Orsi

- Posar a bullir 2'5 litres d'aigua lleugerament salada. Coure durant 5 minuts, 300 gr de macarrons i remoure amb una cullera de fusta perquè no s'enganxin.

- Treure'ls, escòrrer i refrescar amb aigua freda. Tornar a escòrrer i deixar a la nevera, en un recipient coberts amb llet. Reservar 12h tapat.

- Al  dia següent, treure els macarrons i salpebrar.. Barrejar bé i posar en una safata per forn, escampant-los de forma regular. Posar 75 gr de mantequilla per sobre.

- Coure 10' en el forn ja escalfat a 180ºC i després gratinar 1' sota el grill. 

- Servir molt calent   

  Podreu veure el restaurant i la seva cuina!!!

http://en.relaischateaux.tv/video/iLyROoafMa4C.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada