diumenge, 30 de setembre del 2012

CONSELLS PER A LA COCCIÓ DE LES MAGDALENES


Tres de las causas més  comuns que provoquen defectes en el producte  final són l'impulsor o llevat químic, el sucre i la quantitat de farina.
L'Impulsor
Si falta impulsor, les magdalenes pujaran menys i tindran esquerdes a la part de dalt. També quedarà un buit a la base i la part central quedarà crua.
Si en posem massa la pasta desbordarà i caurà a la safata del forn.
El Sucre



Si hi posem massa sucre, es produirà un efecte volcà, és a dir, les capsules quedaran buides de pasta perquè sortirà tota fora.
Si falta sucre, sortiran esquerdades, de color pàlid i amb forats a l'interior.
Excés de farina



L' excés  de farina, ens donarà unes magdalenes amb poc volum, seques, compactes i amb menys color.
Aquests són alguns dels defectes més comuns amb els que ens podem trobar i sabent les causes es poden corregir

Va molt bé deixar reposar la massa a la nevera minim una hora, abans d'omplir les càpsules. Això farà que sortint més altes i amb el "moñete" a dalt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada