diumenge, 30 de setembre del 2012

MAGDALENES




Aquesta és la recepta del forner català Xavier Barriga.
Amb aquestes quantitats surten unes 30 magdalenes de petit tamany
A l'apartat de consells en trobareu alguns per a les magdalenes!!!!

Ingredients:• 2 ous grossos
• 175g de sucre
• 60 ml de llet
• 190gr d’oli de girasol
• 210 gr de farina
• 2 culleradetes de mel
• 5 gr de llevat Royal
• Un polsim de sal
• Pell ratllada de llimona.

Preparació:Amb un batedor de varilles  batre els ous amb el sucre fins que estiguin ben escumosos.


Afegir la llet, la mel i a continuació l’oli, incorporant-lo poc a poc en forma de fil.














Incorporar la farina amb el llevat i la sal tamisats. Incorporar la pell de llimona i batre durant 3 minuts més.












Deixar reposar a la nevera com a mínim una hora.

Repartir la massa en motlles de paper, omplint fins ¾ parts. Si es vol, posar una mica de sucre pel damunt. Coure-ho 10 minuts a 200º amb el foc de baix i 10 minuts més a 190º amb el foc de dalt i de baix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada